Mirësevini

QENDRA E AKUPUNTURES DHE MASAZHIT KINEZ

Ne kete qender aplikohen masazhe kurative dhe relaksuese, akupuntura dhe trajtimi me flake. Trajtimi me flake eshte nje nga praktikat me te perdorura ne pjesen me te madhe te kines dhe njekohesisht ne te gjithe boten.Efektet pozitive qe sjell ne qarkullimin e mire te gjakut ne trupin e njeriut verehen me permiresimin e shendetit dhe forcimin e sistemit imunitar te trupit. Sipas filozofise tradicionale kineze cdo trup i universit  konsiston ne cilesi te barabarta dhe te kunderta: yni dhe yang. Kur yni dhe yang jane te pabarabarta,lind semundja. Nepermjet nguljes se gjilperave te holla, nje akupunkturist mund te nxite kunderpergjigjen sheruese te trupit dhe te vendose ekuilibrin natyror. Zonja Wang Yan nga Pekini, eksperte me nivel te larte akademik dhe me nje pervoje te gjate pune ju fton edhe ju ne magjine e botes se masazhit kinez. Me praktikat antike te mjeshtrave nga kina ne ju garantojme lehtesimin e problemeve tuaja trupore. Ju ftojme ne qendren tone te lehtesoni trupin dhe mendjen. Prej mijera vitesh,  me ane te mjeksise tradicionale kineze jane kuruar semundje te ndryshme trapeutike duke i dhene njerzimit shendet dhe jete te gjate. Masazhi kinez kuron me efekt keto semundje: Dhimbje koke,dheimbje qafe,te gjoksit,zona lumbare(beli), reumatizma, semundje te lekures, artritin, paralizat faciale, problemet ne degjim, dhimbjet e stomakut dhe ato abdominal, ftohjet urtikare, therjet e gjoksit, ne semundjet gjinekologjike duke perfshire impotence seksuale, ejakulimin premature si dhe crregullimet e menstruacioneve. Adresa: Rr ‘’Abdyl Frasheri’’ Ne bllok prane Librit Universitat tek tregu i fruta perimeve kati i dyte.

Tel: 04 24 15 870                  

Mob: 069 31 09 707

Kontakt Facebook: Kliko ketu Web: www.qendrakineze.com